top of page

OM PADEL ZENTER

32.png

LÄR KÄNNA OSS

Padel Zenter grundades av Zlatan Ibrahimović och Thomas Sandström. Visionen är att skapa i särklass de bästa padelanläggningarna internationellt som nationellt, och vara i toppkant av etableringen av sporten i Sverige. Padel Zenter bygger padelbanor godkända för spel på högsta internationella nivå, med samma leverantör av bana som på World Padel Tour.

Högt i tak, renande luftaggregat och en belysning som håller högsta internationella klass, speciellt byggd för optimerad ljusspridning och minimerad bländning. Vi tror på att alltid investera i det bästa för kundens bästa möjliga upplevelse.

På anläggningarna är det bemannat, med en tillhörande shop. Vår kunniga personal anordnar event, konferenser, turneringar och är alltid där för att hjälpa kunden.

Det finns idag fem upprustade anläggningar. Den första anläggningen öppnades i Årsta, Stockholm. Sedan slogs portarna upp i Jönköping under början på 2019. I början på 2020 kom även anläggningen i Skövde och i slutet av 2020 i Örebro. I mitten av 2021 öppnades hallen i Uppsala och Milano kom år 2023. År 2024 väntar en ny hall i Stockholm


‍Välkommen in!

bottom of page