top of page
5ee2a305b0c456616f39aa4c__DSC6318.jpg
62e15c7f1f8d8e46a83d2818_Desktop1920x1080.jpg

LEDIGT JOBB

VERKSAMHETSANSVARIG

Har du ett genuint padelintresse och vill vara med och utveckla sporten? Vi letar nu efter en person som ska ansvara för att utveckla den dagliga driften och vara delaktig i den fortsatta utvecklingen av Padel Zenter. Detta innebär bland annat att driva våra befintliga verksamheter framåt och vara med och utveckla våra nya projekt tillsammans med Padel Zenters organisation. 


I denna roll ansvarar du över våra verksamheter och det dagliga operativa arbetet. Du kommer att ha en roll i utvecklandet av våra 5 anläggningar i Sverige och det fortsatta arbetet att bygga upp våra kommande verksamheter. Det innebär att du kommer att leda, stötta och utveckla den dagliga driften inom områden såsom aktiviteter, försäljning, personal och vår träningsverksamhet. Tjänsten är lokaliserad i Stockholm, men en del av arbetet kommer att ske på våra andra anläggningar runt om i Sverige. 


Krav och erfarenheter:

Vi ser att du är en social, strukturerad, effektiv och målinriktad person som har ett brett kontaktnät inom padeln. Vidare är du positiv och glad, och vill utvecklas i din roll. 


Utöver detta ser vi att du har: 

Flera års erfarenhet av försäljning, drift av hall eller liknande inom padel alt. hallägare som byggt upp och drivit en verksamhet. Genuint padelintresse och kunskap om branchen. Flexibel och kunna jobba obekväma tider.

bottom of page