top of page
5ee2a305b0c456616f39aa4c__DSC6318.jpg
62e15c7f1f8d8e46a83d2818_Desktop1920x1080.jpg

FRISKVÅRD

UTNYTTJA FRISKVÅRDSBIDRAGET HOS OSS!

UTNYTTJA FRISKVÅRDSBIDRAGET HOS OSS!

Padel är en av många aktiviteter som är godkänd av Skatteverket för friskvårdsbidrag, så passa på att utnyttja ditt friskvårdsbidrag hos oss på Padel Zenter. Samtliga av våra anläggningar är anslutna till Epassi och Wellnet. Om du gör ditt köp direkt i MATCHi kan du enkelt komma åt dina kvitton för redovisning. Du kan använda ditt friskvårdsbidrag för att boka strötider, träningskurser, aktiviteter och köpa värdekort med olika summor. Läs nedan hur du går till väga för att nyttja din friskvård.

Köp våra värdekort - få upp till 15% extra
På samtliga av våra anläggningar går det att köpa våra värdekort för friskvård. Dessa värdekort finns i flera olika summor och ger dig 15% extra att boka för. Värdekorten kan användas för bokning av speltider och aktivteter. Värdekortet är giltigt i ett år från inköpsdatum och är inte limiterat till specifika dagar eller tider utan kan användas flexibelt på den lokala Padel Zenter-anläggning där du gör ditt köp. Du hittar värdekorten på din anläggnings MATCHi-sida.

 

Välj mellan värdkort:
Köp för 1500 kr och får 15% extra att spela för.
Köp för 2000 kr och får 15% extra att spela för.
Köp för 3000 kr och får 15% extra att spela för.
Köp för 4000 kr och får 15% extra att spela för.
 

REDOVISA KVITTO - SÅ GÖR DU

Om du har en arbetsgivare som erbjuder friskvårdsbidrag mot uppvisande av kvitto, kan du enkelt köpa och få ut ett kvitto via vår bokningsportal MATCHi eller fråga personalen i receptionen. Först och främst är det viktigt att du har uppdaterat din MATCHi-profil med korrekta uppgifter såsom förnamn, efternamn, personnummer etc. Profilen kan du uppdatera genom att klicka på ditt namn upp till höger i MATCHi och välj “Min profil” i rullgardinsmenyn. Därefter kan du i högra kolumnen på sidan uppdatera din profil med rätt födelsedatum, adress, etc. 
 
Hur tar jag fram kvittot?
Gå till MATCHi och logga in med dina uppgifter där. Klicka på ditt namn uppe till höger och välj sedan "Mina betalningar" i rullgardinsmenyn. Där får du en översikt över alla dina betalningar och bokningar som du gjort via MATCHi. Kvittona går att ladda hem i PDF-format som du senare kan skicka in till din arbetsgivare. Har du frågor om friskvård kan du alltid kontakta din lokala Padel Zenter-anläggning så hjälper de dig.

ANSLUTNA FRISKVÅRDSPORTALER

Hos oss på Padel Zenter erbjuder vi friskvårdsköp i form av krediter som nyttjas vid köp av bantider genom ansluten friskvårdsportal.  Kontakta din lokala Padel Zenter-anläggning om du har några frågor eller funderingar.

 

Så här handlar du:

1. Du köper köper erbjudandet via din anslutna friskvårdsportal (Epassi & Wellnet)
2. Padel Zenter får en bekräftelse av köpet
3. Padel Zenter läser in köpt belopp enlig
t erbjudandet på kunds MATCHi-konto
4. Beloppet finns inne på ditt M
ATCHi inom 24h

Viktig info kring ditt köp via Epassi och Wellnet

1. Om du använt en annan mail vid ditt köp än den som är kopplad till ditt Matchi konto, vänligen kolla i din inkorg eller kontakta oss direkt om du inte hittar dina krediter inom 24H. 

2. Om du endast har ett Matchi konto och aldrig bokat en bana i vår anläggning är du troligen inte inlagd i vårt kundregister ännu, vänligen kolla din inkorg eller kontakta oss.

3. Du kommer sedan hitta dina krediter i Matchi när du väljer "betalningsmetod". 

4. Dina krediter ska vara insatta i ditt Matchi konto inom 24H efter ditt köp, annars vänligen kontakta oss så kan det vara så att vi saknar uppgifter från dig. 

bottom of page