top of page
62e15c7f1f8d8e46a83d2818_Desktop1920x1080.jpg
62e15c7f1f8d8e46a83d2818_Desktop1920x1080.jpg

PADEL ZENTER ÅRSTA

MÅNDAG - SÖNDAG 06:00-00:00

BOKA VIA MATCHi

ÅRSTAS ANLÄGGNING

På Padel Zenter i Årsta har vi 9 padelbanor och en centercourt av absolut toppkvalité.

​Samtliga 9 banor är godkända för spel på högsta internationella nivå. Spelunderlaget på våra padelbanor är det mycket skonsamma Unisport X-Treme Comfort. Uppbyggnaden består av Unisport X-Treme konstgräs, lagt på en padel specialanpassad gummimatta.

​Underlaget erbjuder extremt fina spelegenskaper. Med gummimattan minskar risken för skador på hälsenor, fotleder, rygg, knän och ligament avsevärt. Mycket uppskattat av såväl elit– som amatörspelare. Testat av oberoende testinstitut.

Högt i tak har vi också, fri takhöjd 12 meter.

Med det patenterade stålnätet erhåller man spelegenskaper som är lika oavsett var spelet är på banan eller vilken bana du väljer att spela på. 

Årsta.jpg
5ee2b3720cc14b6665fd98ee__DSC3074.jpg

Vi investerar i ren luft från luftaggregat med högsta kvalitet för ett hälsosamt och komfortabelt inomhusklimat. Även belysningen håller högsta internationella klass och är speciellt byggd för optimerad ljusspridning och minimerad bländning.

Fräscha omklädningsrum med skåp för förvaring och duschar. En shop finns i anslutning till receptionen för dig som vill köpa racket, bollar, skor och träningskläder. Du kan även hyra racket och få provspela olika märken och modeller. Vår kunniga personal hjälper dig gärna. Vatten och sportdryck? Bars och frukt? Handduk och tvål? Inga problem, vi har det.

Parkering finns utanför och vi har öppet från morgon till kväll alla dagar i veckan. Du har även möjlighet att boka upp hela hallen för större events och arrangemang.

Vi erbjuder även kurser samt privatlektioner med Padel Zenter Academy för de som önskar.

EVENT/KONFERENS

BOKA EVENT

Vill du som privatperson eller företag anordna konferens, event eller andra aktiviteter hos oss på Padel Zenter kan vi erbjuda olika spelformer och turneringsalternativ. Önskar ni att kombinera padel med ett produktivt möte så finns det även möjlighet att boka vårt konferensrum. Vi kan även ordna med mat om så önskas. 

Möjlighet till att boka in någon av våra erfarna padeltränare till era event finns också. Tillsammans kan vi skräddarsy en rolig och kreativ dag med ett härligt padelspel!

Tveka inte att kontakta oss! 

60db14cc9e35bc280d19f44b_Padel-zenter-uppsala (75 of 86)-min.jpg

ÅRSTA

TRÄNARE & PRIVATLEKTIONER

Vårsäsongens träningar kommer att starta igång inom kort. Som vanligt kommer privatlektioner samt kurser finnas tillgängliga både på dagtid och kvällstid. Mer info kommer snart!

 

Våra tränare är del av Padel Zenter Academy som jobbar med ett specifikt träningssystem som gynnar alla typer av spelare, och är byggd för att alla ska nå sin maximala kapacitet. Den undervisningsmetod som används är den som officiellt används av världseliten, och flera prestigefyllda federationer.

Privatlektionerna och kurserna bokas via Playtomic-appen, vill ni boka in tider som inte finns tillgängliga i appen går det även bra att maila till 
academy@padelzenter.se

PRISER

Padel Dagtid

Måndag-Fredag 06:00-16:00

420 kr/h

Padel Kvällstid

Måndag-Fredag 16:00-00:00 + Helger

520 kr/h

Padbol Dagtid

Måndag-Fredag 06:00-16:00

320 kr/h

Padbol Kvällstid

Måndag-Fredag 16:00-00:00 + Helger

360 kr/h

Pengakupong Friskvård 1500

Ladda ditt konto med 1500kr och få 15% extra att spela för. Gäller dagtid vardagar, ej centercourt.

1 500 kr

Pengakupong Friskvård 2000

Ladda ditt konto med 2000kr och få 15% extra att spela för. Gäller dagtid vardagar, ej centercourt.

2 000 kr

Pengakupong Friskvård 3000

Ladda ditt konto med 3000kr och få 15% extra att spela för. Gäller dagtid vardagar, ej centercourt.

3 000 kr

Pengakupong Friskvård 4000

Ladda ditt konto med 4000kr och få 15% extra att spela för. Gäller dagtid vardagar, ej centercourt.

4 000 kr

WEBBSHOP

PADEL ZTORE

Padel Ztore är en onlinebutik grundad av samma ägare som Padel Zenter, Zlatan Ibrahimović och Thomas Sandström.

 

Padel Ztore erbjuder kläder, tillbehör och utvalda padelracketar. Vi byter och uppdaterar ständigt våra padelracketar som säljs till konkurrenskraftiga priser. Padel Ztore erbjuder även PZ Sportswear kläder och tillbehör som är ett exklusivt märke framtaget och designat av grundaren till Padel Ztore.

Bredvid varje reception på alla Padel Zenter-anläggningar har vi även fysiska shopar där du kan prova racketar som vi säljer till onlinepriser. Vi är engagerade och kunniga inom padelområdet.

94b7db62-d15e-470f-b159-2fcaf612e913 2.JPG
5ef3c7822a5fcc7457f1ec10_Zlatan-1.jpg

FUSION SPORT

PADBOL ZENTER

Padbol är en relativt ung sport som påminner om en blandning mellan fotboll och padel.

 

Man spelar alltid två och två. Istället för racket spelar man, precis som i fotboll, med kroppen, dock inte armar och händer.

 

Padbol härstammar från Argentina och har snabbt blivit populär främst i Sydamerika och Spanien.

Det första världsmästerskapet spelades 2013 och då fanns representanter med från både Spanien, Brasilien, Italien, Uruguay och Argentina.

2014 fanns det två svenska lag representerade. Sporten ligger under ett patent som ägs av Padbol International och det krävs en licens för att bygga en bana oavsett vart i världen man bygger.

 

Vi på Padel Zenter har exklusiva rättigheter att sälja både banor och licens i alla Nordens länder, så är ni intresserade av att veta mer om sporten eller bygga er egen Padbol bana kontakta oss på info@padbolzenter.se

28.png

KONTAKTA OSS

Ring oss

(OBS: alla bokningar sker via Playtomic)

PADEL ZENTER PARTNERS ÅRSTA

Gör som Samsung med flera och bli en del av vårt exklusiva företagsnätverk!

Som partner i vårt nätverk bjuds du in på exklusiva träffar/turneringar, syns på våra sociala kanaler och banor och får ta del av flera förmåner.  

Vi ser gärna att ni är ett väletablerat företag med verksamhet på flera orter som brinner för padel, precis som oss. Vid intresse kontakta oss med en beskrivning av vilka ni är och i vilken/vilka anläggningar ni vill ingå i. Det finns ett begränsat antal platser.

bottom of page