Mogölsvägen 20, 555 93 Jönköping 036-302030 I jonkoping@padelzenter.se

MÅNDAG - SÖNDAG 06:00-23:00

Padel 06.00-16.00 300 kr/h
16.00 -23.00 och helger 400 kr/h

Padbol 320 kr /h

DAGKLIPPET 

2700 KR 

KVÄLLKLIPPET 

3600 KR 

ABONNEMANG

VT-20

RÖSTA PÅ OSS I JÖNKÖPINGS BÄSTA

På Padel Zenter i Jönköping har vi nio nybyggda banor varav en Center Court av absoluta toppkvalité. Samtliga nio banor är godkända för spel på högsta internationella nivå. Grönt gräs och samma leverantör som på World Padel Tour. Högt i tak har vi också, hela elva meter. Med det patenterade stålnätet erhåller man spelegenskaper som är lika oavsett var spelet är på banan eller vilken bana du väljer att spela på. Vi investerar i ren luft från luftaggregat med högsta kvalitet för ett hälsosamt och komfortabelt inomhusklimat. Även belysningen håller högsta internationella klass och är speciellt byggd för optimerad ljusspridning och minimerad bländning. Vi har även två stycken PadBol banor. Välkommen!

ÅRETS NYKOMLING  - SMS:A JKP 172 TILL 72456
ÅRETS TRÄNINGSSTÄLLE - SMS:A JKP 119 TILL 72456

 
Samsung_QLED_logo_Black.png

PADEL ZENTER SHOP 

PADBOL ZENTER

EVENT/KONFERENS

FRUKOST EFTER PADELN? 

 

Intresserade av att boka ett privat- eller företagsevent? Vi erbjuder flera typer av event och hjälper gärna till upplägg. Du har även möjlighet att boka upp hela hallen för större  arrangemang. Om ni är intresserade av att boka upp konferensrummet och kombinera med padel går även detta bra.
Kontakta då jonkoping@padelzenter.se.

KONFERENSRUMMET 1200 kr/h (ingår kaffe, té, mineralvatten) (Halvdag fyra timmar 4000 SEK)
Extra tillval:
FRUKOSTPAKETET: 75 kr/pp
(Kaffe, fralla, yougurth m musli & juice)
FIKAPAKETET: 35 kr/pp
(Kakor & kanelbulle)

Vardagar för bokningar mellan 07-10. Frukosten serveras efter ni spelat och då ingår kaffe, juice, macka (veg. alternativ finns) och yoghurt med müsli för endast 75 kr per person. Om ni spelar mellan 09-10 så kan ni få frukosten innan om detta önskas. Ring in senast 24 timmar innan och ange hur många frukostar ni vill ha så fixar vi resten på 036-302030. Perfekt innan jobbet!

-Vardagar för bokningar mellan 06-07, 07-08 och 08-09.
-Frukosten serveras efter ni spelat och då ingår kaffe, juice, macka (veg. alternativ finns) och yoghurt med müsli för endast 75 kr/pp

 

AKTIVITETER

TRÄNARE

Vi har många stående och regelbundna aktiviteter och turneringar hos oss på Padel Zenter. Detta är det perfekta sättet att träffa andra som spelar, och även visa vad du & din partner går för!

Vi anordnar frukost- & lunchturneringar varje vecka och även större lagturneringar på helger. För att se dem senaste aktiviteterna samt att gå till anmälan vänligen klicka på den gröna knappen.

Just nu har vi träningsuppehåll på Padel Zenter Jönköping men siktar på att dra igång verksamheten inom en snar framtid. För frågor om träning/privatlektioner/kurser, vänligen maila jonkoping@padelzenter.se

 

PADEL ZENTER SHOP 

LUNCHPADEL PÅ VARDAGAR

Vi kör nu lunchpadel alla vardagar 10:00-13:00!

I lunchpadeln ingår: 
 

  • En timmes padel

  • En god sallad med bröd som tillbehör

  • Cola Zero/Bonaqua

 

150kr/person

 

Beställningen behöver ske en dag innan till jonkoping@padelzenter.se

En shop finns i anslutning till receptionen för dig som vill köpa racket, bollar, skor och träningskläder. Du kan även hyra racket och få provspela olika märken och modeller - i olika nivåer och prisklasser. Vår kunniga personal hjälper dig gärna. Vatten och sportdryck? Bars och frukt? Handduk och tvål? Inga problem, vi har det. 

PADBOL ZENTER

Padbol är en relativt ung sport som påminner om en blandning mellan fotboll och padel. Man spelar alltid två och två. Istället för racket spelar man, precis som i fotboll, med kroppen, dock inte armar och händer. Padbol härstammar från Argentina och har snabbt blivit populär främst i Sydamerika och Spanien.

 

Det första världsmästerskapet spelades 2013 och då fanns representanter med från både Spanien, Brasilien, Italien, Uruguay och Argentina. I VM 2014 fanns två Svenska lag representerade. Sporten ligger under ett patent som ägs av Padbol Inernational och det krävs en licens för att bygga en bana oavsett vart i världen man bygger. Vi på Padel Zenter har exklusiva rättigheter att sälja både banor och licens i alla Nordens länder, så är ni intresserade av att veta mer om sporten eller bygga er egen Padbol bana kontakta oss på info@padbolzenter.com.

 

TURNERINGAR

KOMMANDE TURNERINGAR PÅ PADEL ZENTER JÖNKÖPING

 

Nybörjare LAG lördag den 7 december 13:00-15:00

Medel LAG söndag den 15 december 13:00-15:00

Bokas via PLAYTOMIC - appen

SERIESPEL - HELG

Vi kommer dra igång en helgserie på Padel Zenter Jönköping. Seriestart ligger under helgen 9-10 November och kommer löpa på i fem veckor framåt. Dessa divisioner kommer att bli som en test inför ett större seriespel som drar igång efter årsskiftet. 

Till en början kommer det att vara sex stycken lag i varje division, men en match i veckan i totalt fem veckor. Efter det kommer det fyllas på med lag. Se mer info om seriespelet nedan. Det kommer att administreras via BACKHANDSMASH. 
 

Nu drar vi igång en intresseanmälan till divisioner med start helgen 9-10 november. Ange vilken divison (1 är högst och 4 är lägst) som du vill spela i (+ gärna ett alternativ) samt din partner. När vi fått in till en full division så ger vi ut klartecken. Det är först till kvarn som gäller. Det kommer att kosta 500 per/person (1000 kr/lag) och betalas vid första matchtillfälle.

Anmälan görs till jonkoping@padelzenter.se. I anmälan ska Namn, partners namn, mobilnummer och mail finnas. Vid högt tryck bildas kö.
 

Vi kommer försöka placera nya lag på lämplig startplats, ange därför er nivå i anmälan. Gruppspelet kommer att skötas på Backhandsmash, där varje par/person erhåller ett eget användarkonto. Här kan ni spelare se de andra parens kontaktuppgifter, byta speltider sinsemellan, friställa ej använda banor, se spelschema & rapportera resultat.
 

Vi kommer att börja med följande divisioner: 

Herrar
- Division 1(Lördag 14:00-17:00)
- Division 2 (Lördag 14:00-17:00)
- Division 3 (Söndagar 10:00-13:00)
- Division 4 (Söndagar 10:00-13:00)

Damer
-Division 1(Lördag 14:00-17:00)
-Division 2 (Söndagar 10:00-13:00)

 

Kort info: 

  • 6 divisioner med 6 lag i varje 

  • Alla möter alla i samma division, dvs 5 matcher per omgång.

  • Matchdagar: lördagar & söndagar. Division 1-2 spelar på lördagar & 3-4 på söndagar. Damer 1 och 

  • Extratider att byta till tillhandahålles (när man kontaktar klubb)

  • 1 match per vecka.

  • Som par administrerar man sina matcher på egen hand via Backhandsmash.

  • Vid förhinder får paret på egen hand ta in en reservspelare som bör vara från samma eller lägre division.

  •  Efter varje färdigspelad serie flyttas de två första upp, och de två sista flyttas ner en division. 

 

Avgift per omgång:

500 kr / per person, dvs för 5 matcher. Betalas i receptionen innan första match.

Övriga regler:

Matchtiden 60 minuter inklusive max fem minuters inbollning.
 

Spelregler:

  • Inbollning max 5 minuter

  • Matchtid 55 minuter

  • Matcherna spelas i 3 set, som i tennis med tiebreak vid 6-6.

  • Matchen är slut när tre set är spelade, eller när tiden är slut.

  • Sidbyte sker vid set

  • I varje match delar spelarna på totalt 6 poäng (förutom vid w.o.)

  • Set-vinnare får 2 poäng. 

  • Ej färdigspelade set ger ledaren 1,5 poäng och den som ligger under 0,5 poäng. 

  • Vid lika ställning erhåller båda spelarna 1 poäng.

  • Ej påbörjade set ger spelarna 1 poäng var.

  • När timmen är slut och klockan ringer räknas inte påbörjad boll eller ofullständigt game, eller tie-break.

  • Om ett par ger upp vinner motspelaren på w.o., vilket ger 4 poäng till "vinnarparet" och 0 poäng till dem som lämnar w.o.

WO
Där par uteblivit utan att meddela motståndaren  får den som uteblir -2 poäng och motståndaren +4,0
Om deltagare måste lämna w.o. eller ej kan spela så äger motståndaren rätt att disponera den ordinarie speltimmen.

Kom ihåg att i god tid meddela motspelarna om ni inte kan spela er match; försöka byta tid. Kom ihåg att i god tid friställa tiden i Backhandsmash om ni inte ska använda den.

Bollar
I spelschemat på "Mina sidor" finns en kolumn som anger vem som ska stå för bollar i varje match. Vi spelar med bollar av god kvalitet. 

Registrering av matchresultat
Spelarna (en av dem) registrerar matchens resultat, via Backhandsmash.

Ombokning &  Extratider
Om man inte kan spela på utsatt tid ska man snarast meddela motståndaren och ordna ett eventuellt byte av matchtid. Säkerställ att ni ledigställer matchtiden snarast om ni inte ska använda den. Matcher som ledigställs mindre än 48 timmar innan blir ”svartlistade” och kan inte bokas om via Backhandsmash. Kan man ej komma överens om ny matchtid eller hitta reserv tilldelas wo.

Ny matchtid kan ordnas genom att:

  • Boka en extratid - kontakta klubb för detta. 

  • Byt matchtid med ett annat par (under "Mina sidor"/Schema/Visa/Byt på Backhandsmash

Vid byte måste man ledigställa sin ordinarie tid så andra par kan få chansen att utnyttja tiden. (Detta görs via att kontakta klubben) 

Reserver
Vid förhinder kan man ta in en reserv. Laget bestämmer själv vilken reserv man vill ta in. Reserven får inte spela i en högre division.