Mogölsvägen 20, 555 93 Jönköping 036-302030 I jonkoping@padelzenter.se

MÅNDAG - SÖNDAG 06:00-23:00

Padel 06.00-16.00 300 kr/h
16.00 -23.00 och helger 400 kr/h

Padbol 320 kr /h

DAGKLIPPET 

2700 KR 

KVÄLLKLIPPET 

3600 KR 

ABONNEMANG

VT-20

På Padel Zenter i Jönköping har vi nio nybyggda banor varav en Center Court av absoluta toppkvalité. Samtliga nio banor är godkända för spel på högsta internationella nivå. Grönt gräs och samma leverantör som på World Padel Tour. Högt i tak har vi också, hela elva meter. Med det patenterade stålnätet erhåller man spelegenskaper som är lika oavsett var spelet är på banan eller vilken bana du väljer att spela på. Vi investerar i ren luft från luftaggregat med högsta kvalitet för ett hälsosamt och komfortabelt inomhusklimat. Även belysningen håller högsta internationella klass och är speciellt byggd för optimerad ljusspridning och minimerad bländning. Vi har även två stycken PadBol banor. Välkommen!

 
Samsung_QLED_logo_Black.png

PADEL ZENTER SHOP 

PADBOL ZENTER

EVENT/KONFERENS

FRUKOST EFTER PADELN? 

 

Intresserade av att boka ett privat- eller företagsevent? Vi erbjuder flera typer av event och hjälper gärna till upplägg. Du har även möjlighet att boka upp hela hallen för större  arrangemang. Om ni är intresserade av att boka upp konferensrummet och kombinera med padel går även detta bra.
Kontakta då jonkoping@padelzenter.se.

KONFERENSRUMMET 1200 kr/h (ingår kaffe, té, mineralvatten) (Halvdag fyra timmar 4000 SEK)
Extra tillval:
FRUKOSTPAKETET: 75 kr/pp
(Kaffe, fralla, yougurth m musli & juice)
FIKAPAKETET: 35 kr/pp
(Kakor & kanelbulle)

Vardagar för bokningar mellan 07-10. Frukosten serveras efter ni spelat och då ingår kaffe, juice, macka (veg. alternativ finns) och yoghurt med müsli för endast 75 kr per person. Om ni spelar mellan 09-10 så kan ni få frukosten innan om detta önskas. Ring in senast 24 timmar innan och ange hur många frukostar ni vill ha så fixar vi resten på 036-302030. Perfekt innan jobbet!

-Vardagar för bokningar mellan 06-07, 07-08 och 08-09.
-Frukosten serveras efter ni spelat och då ingår kaffe, juice, macka (veg. alternativ finns) och yoghurt med müsli för endast 75 kr/pp

 

AKTIVITETER

TRÄNARE

Vi har många stående och regelbundna aktiviteter och turneringar hos oss på Padel Zenter. Detta är det perfekta sättet att träffa andra som spelar, och även visa vad du & din partner går för!

Vi anordnar frukost- & lunchturneringar varje vecka och även större lagturneringar på helger. För att se dem senaste aktiviteterna samt att gå till anmälan vänligen klicka på den gröna knappen.

För frågor om träning/privatlektioner/kurser, vänligen maila jonkoping@padelzenter.se

Det finns träningar utlagda att boka v.7!

 

LUNCHPADEL PÅ VARDAGAR

Vi kör nu lunchpadel alla vardagar 10:00-13:00!

I lunchpadeln ingår: 
 

  • En timmes padel

  • En god sallad med bröd som tillbehör

  • Cola Zero/Bonaqua

 

150kr/person

 

Beställningen behöver ske en dag innan till jonkoping@padelzenter.se

PADEL ZENTER SHOP 

En shop finns i anslutning till receptionen för dig som vill köpa racket, bollar, skor och träningskläder. Du kan även hyra racket och få provspela olika märken och modeller - i olika nivåer och prisklasser. Vår kunniga personal hjälper dig gärna. Vatten och sportdryck? Bars och frukt? Handduk och tvål? Inga problem, vi har det. 

PADBOL ZENTER

Padbol är en relativt ung sport som påminner om en blandning mellan fotboll och padel. Man spelar alltid två och två. Istället för racket spelar man, precis som i fotboll, med kroppen, dock inte armar och händer. Padbol härstammar från Argentina och har snabbt blivit populär främst i Sydamerika och Spanien.

 

Det första världsmästerskapet spelades 2013 och då fanns representanter med från både Spanien, Brasilien, Italien, Uruguay och Argentina. I VM 2014 fanns två Svenska lag representerade. Sporten ligger under ett patent som ägs av Padbol Inernational och det krävs en licens för att bygga en bana oavsett vart i världen man bygger. Vi på Padel Zenter har exklusiva rättigheter att sälja både banor och licens i alla Nordens länder, så är ni intresserade av att veta mer om sporten eller bygga er egen Padbol bana kontakta oss på info@padbolzenter.com.

 

TURNERINGAR

 

SERIESPEL - HELG