Grosshandlarvägen 7, 121 23 Johanneshov I 08-101025 I info@padelzenter.se

Grosshandlarvägen 7, 121 23 Johanneshov I 08-101025 I info@padelzenter.se

MÅNDAG - SÖNDAG 06:00-23:00

Padel 06.00-16.00 400 kr/h
16.00 -23.00 och helger 480 kr/h

Padbol 320 kr /h

På Padel Zenter i Årsta har vi nio nybyggda padelbanor och en center court av absolut toppkvalité. Samtliga nio banor är godkända för spel på högsta internationella nivå. Grönare gräs och samma leverantör som på world Padel Tour. Högt i tak har vi också, hela 12 meter. Med det patenterade stålnätet erhåller man spelegenskaper som är lika oavsett var spelet är på banan eller vilken bana du väljer att spela på. Även belysningen håller högsta internationella klass och är speciellt byggd för optimerad ljusspridning och minimerad bländning. 

Fräscha omklädningsrum och duschar. En shop finns i anslutning till receptionen för dig som vill köpa racket, bollar, skor och träningskläder. Du kan även hyra racket och få provspela olika märken och modeller. Vår kunniga personal hjälper dig gärna. Vatten och sportdryck? Bars och frukt? Handduk och tvål? Inga problem, vi har det.

Det är enkelt att parkera utanför och vi har öppet från morgon till kväll alla dagar i veckan. Boka online eller slå på stort och abonnera på en stående tid. Du har även möjlighet att boka upp hela hallen för större events och arrangemang. Nu kan vi även erbjuda introduktionskurser samt privatlektioner för dem som önskar.

Skärmavbild 2019-10-17 kl. 11.18.45.png
Samsung_QLED_logo_Black.png
 

EVENT/KONFERENS

FRUKOST EFTER PADELN? 

 

Intresserade av att boka ett privat- eller företagsevent? Vi erbjuder flera typer av event och hjälper gärna till upplägg. Du har även möjlighet att boka upp hela hallen för större  arrangemang. Om ni är intresserade av att boka upp konferensrummet och kombinera med padel går även detta bra.
Kontakta då event@padelzenter.se.

KONFERENSRUMMET 1200 kr/h (ingår kaffe, té, mineralvatten) (Halvdag fyra timmar - 4000 SEK)
Extra tillval:
FRUKOSTPAKETET: 75 kr/pp
(Kaffe, fralla, yougurth m musli & juice)
FIKAPAKETET: 35 kr/pp
(Kakor & kanelbulle)

Padel efter/innan konferens?
400 kr/bana/h (dagtid 06-16)
480 kr/bana/h (kvällar 16-23 och helger)
85 kr/bollrör, 50 kr/hyrrack

Vardagar för bokningar mellan 06-07, 07-08 och 08-09. Frukosten serveras efter ni spelat och då ingår kaffe, juice, macka (veg. alternativ finns) och yoghurt med müsli för endast 75 kr per person. Om ni spelar mellan 09-10 så kan ni få frukosten innan om detta önskas. Ring in senast 24 timmar innan och ange hur många frukostar ni vill ha så fixar vi resten på 08-10 10 25. Perfekt innan jobbet!

-Vardagar för bokningar mellan 06-07, 07-08 och 08-09.
-Frukosten serveras efter ni spelat och då ingår kaffe, juice, macka (veg. alternativ finns) och yoghurt med müsli för endast 75 kr/pp

VIP - MEDLEMSSKAP 

Bli VIP-medlem på PADEL ZENTER ÅRSTA

Max 100 VIP-medlemmar erhåller följande förmåner: 

  • Förtur på banbokningen : boka upp till 21 dagar innan (i.s.f. 14)

  • Förtur på vissa medlemsturneringar

  • Förtur på kurser

  • 15% rabatt i shop (kan ej kombineras med andra erbjudanden)

  • 10% rabatt på privatlektioner

Medlemskapet gäller i 1 år.

VIP-medlemskapet är personligt, vid bokning måste VIP-spelaren delta. Vid köp i shopen ska legitimation visas på förfrågan. 

 

AKTIVITETER

Vi har många stående och regelbundna aktiviteter hos oss på Padel Zenter. Detta är det perfekta sättet att träffa andra som spelar, och även visa vad du & din partner går för!

Vi anordnar frukost- & lunchturneringar varje vecka och även större lagturneringar på helger. För att se dem senaste aktiviteterna samt att gå till anmälan klickar ni på knappen ovan.

KURSER

Kurserna är nu släppta för första delen av 2020. Vi erbjuder kurser måndag - torsdag kvällstid. Privatlektioner finns via MATCHi att boka och de ligger på dagtid vardagar. 

Prisuppgifter, startdatum och övrig info hittar ni via knappen ovan! 

TRÄNARE & PRIVATLEKTIONER

Vi välkomnar Igancio Álvares Mon och Alvaro Escribano till Padel Zenter! Ignacio och Alvaro kommer att vara våra instruktörer under vårens kurser samt hålla i privatlektioner på dagtid. Privatlektionerna & kurserna bokas via MATCHi.

Både Ignacio och Alvaro är en del av M3 Padel Academy, som vi inlett ett nytt samarbete med. M3 jobbar med ett specifikt träningssystem gynnar alla typer av spelare, och är byggd för att alla ska nå sin maximala kapacitet. Den undervisningsmetod som används är den som officiellt används av världseliten, och flera prestigefyllda federationer. 

Alla våra kurser kommer att dirigeras och undervisas av professionella tränare av högsta nivå. M3 har bland sitt tekniska team med Jorge Martinez, som är den mest prisbelönte tränaren i Spanien. Jorge Martinez har tränat professionella spelare som Pablo Lima, Maxi Sanches, Sanyo Guterrez och tvillingparet Alayeto med flera.

PADEL ZENTER SHOP 

En shop finns i anslutning till receptionen för dig som vill köpa racket, bollar, skor och träningskläder. Du kan även hyra racket och få provspela olika märken och modeller - i olika nivåer och prisklasser. Vi uppdaterar ständigt vårt sortiment med säsongens nyheter. Vår kunniga personal hjälper dig gärna. Vatten och sportdryck? Bars och frukt? Handduk och tvål? Inga problem, vi har det. 

PERSONALEN

 

Här jobbar Julia, Vera, Adrian, Hanna, Agnes & Sophie. Vi går gärna igenom regler eller hjälper till med eventuella funderingar!

Vi är bemannade varje dag och ni når oss på
08-101025 eller info@padelzenter.se

 

 

PADBOL ZENTER

 

FYSIO

Vi välkomnar Justus Bejnö och Return to Play till vår lokal i Årsta! Justus är en idrottsmedicinsk specialist med mer än 10 års erfarenhet av arbete inom idrottsmedicin på elitnivå med en expertkunskap att hjälpa individer tillbaka till aktivitet efter att skadan har varit framme. Exempel på skador som Justus kan hjälpa dig med är, tennisarmbåge, hälseneinflammation, hälsporre, ryggbesvär, löparknä och hopparknä.

 

Return to play rehabiliterar både akuta och kroniska skador. Stort fokus läggs på rörelseanalys och korrekt aktivering av rörelseapparaten. Utgångspunkten i rehabiliteringen är att se kroppen som en enhet. Fokus ligger på hela kroppen och inte enbart på den del som orsakar smärta. Syftet med denna form av rehab är att ge kroppen förutsättningar för att läka, samverka och utvecklas. Målet är att återgå till fysisk aktivitet eller idrott och kunna prestera på den nivå som tidigare eller högre. 

Padbol är en relativt ung sport som påminner om en blandning mellan fotboll och padel. Man spelar alltid två och två. Istället för racket spelar man, precis som i fotboll, med kroppen, dock inte armar och händer. Padbol härstammar från Argentina och har snabbt blivit populär främst i Sydamerika och Spanien.

 

Det första världsmästerskapet spelades 2013 och då fanns representanter med från både Spanien, Brasilien, Italien, Uruguay och Argentina. I VM 2014 fanns två Svenska lag representerade. Sporten ligger under ett patent som ägs av Padbol Inernational och det krävs en licens för att bygga en bana oavsett vart i världen man bygger. Vi på Padel Zenter har exklusiva rättigheter att sälja både banor och licens i alla Nordens länder, så är ni intresserade av att veta mer om sporten eller bygga er egen Padbol bana kontakta oss på info@padbolzenter.com.